Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

  1. Home
  2. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

˚Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

kataskevi-istoselidas-seo-adwords-responsive

web-design kataskevi-istoselida.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ στο MARKETING και στο DIGITAL MARKETING – ESHOP – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ειδική ομάδα μας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες μάρκετινγκ, προγραμματιστές ιστότοπων ESHOP και γραφίστες. Είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το προσωπικό μας έχει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την ανάπτυξη ιστοσελίδων, το online μάρκετινγκ και τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO).

Η κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί για την ομάδα μας πρωταρχικό σκοπό. Είμαστε κάθε μέρα διαθέσιμοι για τηλεφωνικές κλήσεις και υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τους εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες μας στον τομέα του μάρκετινγκ στον εξειδικευμένο προσωπικό ανάπτυξης και εξυπηρέτησης πελατών, όλοι προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο ιστοτόπου σας και ESHOP!

Η ομάδα μας

Ειδικευόμαστε στην επαγγελματική σχεδίαση ιστοσελίδων που εστιάζουν στους επιχειρηματικούς στόχους σας. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να δημιουργήσουν αποτελέσματα και να έχετε απόδοση της επένδυσής σας. Κατανοούμε τους στόχους σας και δίνουμε λύσεις που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
κατασκευή ιστοσελίδας τιμή

11 Λόγοι για να μας επιλέξετε

1. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι τιμές ξεκινάνε από 500 Ευρώ!!!

2. Κατασκευή e-shop, portofolio, blog, ιστοσελίδας, portal για την εταιρεία – βιομηχανία σας.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΣΑΣ !!! Αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες τις εταιρίας σας, θα σας βοηθήσουμε στο γράψιμο του κειμένου, τις φωτογραφίες, λογότυπα, μάρκετινγκ. Προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε, και όχι επιπλέον για να κερδοσκοπήσουμε εις βάρος σας.

3. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για τις ανάγκες τις αγοράς του 2018!!!

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που οι πελάτες μπορούν με ένα κλικ να σας καλέσουν στο κινητό, στο σταθερό, να σας στείλουν email, να σας βρουν στο χάρτη, κλπ.

4. Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για υπολογιστές, laptop, tablet και κινητά.

Δεν θα προσπαθήσουμε να σας κοροϊδεύουμε και να σας πούμε ότι θα φτιάξουμε πολλά σίτε ικανά να εμφανιστούν στις διαφορετικές οθόνες. Θα σας πούμε την αλήθεια. Εμείς φτιάχνουμε ένα και καλό σε ΜΙΑ ΤΙΜΗ, ικανό να το δείτε από ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΣΚΕΥΗ και πλατφόρμα (google, firefox, etc)

5. Πολυγλωσσικά websites

Κατασκευάζουμε πολυγλωσσικά websites για εταιρίες που θέλουν να εξάγουν προϊόντα, να προσφέρουν υπηρεσίες στο εξωτερικό, κλπ. Μιλάμε πολλές γλώσσες και ξέρουμε πως να μιλάνε και οι ιστοσελίδες μας 🙂

6. Μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε ώστε να διαχειρίζεστε αυτόνομα και χωρίς επιπλέον μηνιαίες χρεώσεις.

Δεν ψάχνουμε κορόιδα. Δημιουργούμε συνεργάτες !

7. SEO – Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης.

Γνωρίζουμε τα μυστικά της Google / Yahoo / Bing / Etc. και τα μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας. Δεν τα κρατάμε «μυστικά» προς όφελος μας, χρεώνοντας αστρονομικά ποσά.

techniko.gr
8. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που “τρέχουν σφαίρα” και όχι που σέρνονται”.

Τα λόγια είναι περιττά. Όλοι γνωρίζουμε πόσο ενοχλητικό είναι να περιμένεις πότε θα φορτώσει μια σελίδα.

9. After Sales Service

Παραμένουμε πλάι σας και συντηρούμε την ιστοσελίδα σας up to date!

10. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας στους καλύτερους παγκοσμίως servers.

Άψογη εξυπηρέτηση 24/7, πρώτοι στην αναβάθμιση, άμεση επίλυση σε περίπτωση ανάγκης

11. Social Media FULL PACK

Facebook, Twitter, Linkedin, Google+….Η λίστα όλο και μεγαλώνει, όπως και οι γνώσεις μας!

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα
Υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες.
Γνώση στο αντικείμενο για πάνω από 20 χρόνια.
Η 11χρονη παραμονή στο εξωτερικό, προσφέρει στην εταιρεία μας πολύτιμη γνώση για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το web site, για να ανταγωνίζεστε όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και οπουδήποτε στο κόσμο!

social media kataskevi-istoselida.gr
kataskevi-istoselidas-seo-adwords-responsive
01–

Responsive Websites

Custom Website Design – Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας responsive ιστοσελίδας. Επίσης αναλαμβάνουμε τη κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomain.gr, .com, .eu. κλπ.) ,τη φιλοξενία του ιστοτόπου σας στα καλύτερα Web Hosting πακέτα όπου προσφέρουν απεριόριστα email accounts, ασφάλεια και 24/7 εξυπηρέτηση .

02–

SEO

Bελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης – SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.Στοχεύει στην επίτευξη υψηλών κατατάξεων μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google.

03–

Adwords 

Το Google Adwords είναι ένας τρόπος άμεσης διαφήμισης και προβολής της επιχείρησης σας στην πρώτη σελίδα στην Google, μέσω των πληρωμένων αποτελεσμάτων στην Google. Αυτού του είδους τα αποτελέσματα εμφανίζονται πάντα στην δεξιά πλευρά της Google search σελίδας αλλά και πάνω μέρος της αριστερής πλευράς.

Menu
Call Now ButtonΚαλέστε μας !