˚Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

web-design kataskevi-istoselida.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ στο MARKETING και στο DIGITAL MARKETING – ESHOP – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ομάδα μας περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες digital μάρκετινγκ με πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στο τομέα, προγραμματιστές ιστότοπων ESHOP και γραφίστες. Είμαστε παθιασμένοι με την ανάπτυξη ιστοσελίδων και το προσωπικό μας έχει σημαντική εμπειρία στον σχεδιασμό ιστοσελίδων& ESHOP, την προώθηση μέσω των social media, το online μάρκετινγκ και τη βελτιστοποίηση της εταιρίας σας στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Η κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί για την ομάδα μας πρωταρχικό σκοπό. Είμαστε κάθε μέρα διαθέσιμοι για τηλεφωνικές κλήσεις ή υποστήριξη μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από τους εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες μας στον τομέα του μάρκετινγκ μέχρι το εξειδικευμένο προσωπικό ανάπτυξης και εξυπηρέτησης πελατών, όλοι προσβλέπουμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο επόμενο έργο κατασκευής της ιστοσελίδας σας και/ή του ESHOP σας!

Η ομάδα μας

Ειδικευόμαστε στην επαγγελματική σχεδίαση ιστοσελίδων που εστιάζουν στους επιχειρηματικούς στόχους σας. Η ομάδα μας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να δημιουργήσουν αποτελέσματα και να έχετε απόδοση της επένδυσής σας. Κατανοούμε τους στόχους σας και δίνουμε λύσεις που να ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

11 Λόγοι για να μας επιλέξετε

1. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι τιμές κατασκευής ιστοσελίδας & eshop MAZI ME Πακέτο SEO Friendly ιστοσελίδα ξεκινάνε από 400 Ευρώ!!!

2. Κατασκευή e-shop, portofolio, blog, ιστοσελίδας, portal για την εταιρεία – βιομηχανία σας.

Αναγνωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες τις εταιρίας σας, θα σας βοηθήσουμε στο γράψιμο του κειμένου, τις φωτογραφίες, λογότυπα, μάρκετινγκ. Προτείνουμε αυτό που χρειάζεστε, και όχι επιπλέον για να κερδοσκοπήσουμε εις βάρος σας.

3. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για τις σημερινές ανάγκες της αγοράς !!!

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που οι πελάτες μπορούν με ένα κλικ να σας καλέσουν στο κινητό, στο σταθερό, να σας στείλουν email, να σας βρουν στο χάρτη, κλπ. Eshop που οι πελάτες σας μπορούν γρήγορα και εύκολα να ολοκληρώσουν την επιλογή και πληρωμή!

4. Σχεδιάζουμε Responsive ιστοσελίδες για υπολογιστές, laptop, tablet και κινητά.

Κατασκευή ιστοσελίδας με Responsive Layout – ευελιξία και προσαρμογή της εμφάνισης σε όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablet, laptop, σταθερούς υπολογιστές). Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες του internet.

5. Πολυγλωσσικά websites

Κατασκευάζουμε πολυγλωσσικά websites για εταιρίες που συνεργάζονται με το εξωτερικό, θέλουν να εξάγουν προϊόντα, να προσφέρουν υπηρεσίες στο εξωτερικό.

6. Μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε ώστε να διαχειρίζεστε αυτόνομα την ιστοσελίδα & eshop σας.

Σχεδιάζουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να την διαχειριστείτε από μόνοι σας, σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αναλάβουμε εμείς την συντήρηση της .

7. SEO – Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας στις μηχανές αναζήτησης.

Γνωρίζουμε τα μυστικά της Google / Yahoo / Bing / Etc. και τα μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας. Είναι απαραίτητο κάθε ιστοσελίδα να έχει στηθεί από την αρχή με SEO για αυτό και το παρέχουμε πάντα μαζί με τις λοιπές υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδας χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση.

chaniatours.com

8. Γνώση του τομέα από το 2000 – Διεθνής εμπειρία!

Γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή eshop ή ιστοσελίδας σας, έτσι ώστε να επιτύχετε την αύξηση πωλήσεων των προϊόντων σας, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης σας. Άνετα και χωρίς κόπο μπορείτε να έχετε το δικό σας eshop και ιστοσελίδα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για κατασκευή eshop και να ξεκινήσετε άμεσα τις online πωλήσεις των προϊόντων σας ή υπηρεσιών σας.

9. After Sales Service

Παραμένουμε πλάι σας και συντηρούμε την ιστοσελίδα σας up to date καθώς και σας ενημερώνουμε για new trends & apps!

10. Φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες μας στους καλύτερους παγκοσμίως servers.

Άψογη εξυπηρέτηση 24/7, πρώτοι στην αναβάθμιση, άμεση επίλυση σε περίπτωση ανάγκης. Προσφέρουμε υπηρεσίες hosting στους καλύτερους servers. Από τον Ιανουάριο του 2020, οι servers που χρησιμοποιούμε παρέχουν φιλοξενία για περίπου 2.000.000 domains παγκοσμίως. Παρέχουμε shared hosting, cloud hosting, enterprise solutions, email hosting, και καταχώρηση domain.

11. Social Media FULL PACK

Facebook, Twitter, Linkedin, Google+….Η λίστα όλο και μεγαλώνει, όπως και οι γνώσεις μας!

Με λίγα λόγια

  • Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που φέρνουν αποτέλεσμα!
  • Υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες.
  • Γνώση στο αντικείμενο για πάνω από 20 χρόνια.
  • Η 11χρονη παραμονή στο εξωτερικό, προσφέρει στην εταιρεία μας πολύτιμη γνώση για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το website, για να ανταγωνίζεστε όχι μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και οπουδήποτε στο κόσμο!
social media kataskevi-istoselida.gr
01–

Responsive Websites

Custom Website Design – Κάθε σχεδιαστικό μας πακέτο ανεξαρτήτως τιμής περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας responsive ιστοσελίδας. Επίσης αναλαμβάνουμε τη κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomain.gr, .com, .eu. κλπ.) ,τη φιλοξενία του ιστοτόπου σας στα καλύτερα Web Hosting πακέτα όπου προσφέρουν απεριόριστα email accounts, ασφάλεια και 24/7 εξυπηρέτηση .

02–

SEO

Bελτιστοποίηση ιστοσελίδων για μηχανές αναζήτησης – SEO (search engine optimization) είναι, η διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας με σκοπό την κατάταξη της σε υψηλότερες θέσεις, κατά την παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας μέσω μηχανών αναζήτησης.Στοχεύει στην επίτευξη υψηλών κατατάξεων μιας ιστοσελίδας στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, όπως η Google.

03–

Google Ads 

Το Google Ads είναι ένας τρόπος άμεσης διαφήμισης και προβολής της επιχείρησης σας στην πρώτη σελίδα στην Google, μέσω των πληρωμένων αποτελεσμάτων στην Google. Αυτού του είδους τα αποτελέσματα εμφανίζονται προκειμένου να βοηθήσουν πιθανούς πελάτες να έρθουν πιο εύκολα σε επικοινωνία μαζί σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Call Now!